team-386673_1280 (1)

Links; andere rollen en de rol van anderen

Naast regressie- en reïncarnatie therapie kun je bij mij ook Avatartrainingen doen. Vandaar dat ik daar naartoe ook een link toevoeg. Als je vastzit in het verhaal van je leven wordt het tijd om je verhaal te veranderen. “Change your story and you can change your life”, zegt Harry Palmer, oprichter en schrijver van de Avatarcursus. Meer informatie vind je op www.sylviacoacht.nl.  Ook schrijf ik een healthfoodblog over gezond glutenvrij en melkvrij eten op www.sylviakookt.nl. Je kunt mij ook vinden op facebook onder www.facebook.com/sylviacoacht.

Soms is de invalshoek van een ander een mooie aanvulling of is die ander werkzaam op een ander vlak. Degenen naar wie ik hieronder links geef hebben mij mede gevormd tot wie ik nu ben en hebben vaak aanliggende kennis die jouw sessies bij mij kunnen aanvullen of versterken.

Frank Landsman – (officiëel electro-acupuncturist). Sterk in doormeten van het lichaam en daarop een analyse maken die leidt tot verbetering van de gezondheid. Hij maakt daarop ook een homeopatisch middel en geeft adviezen over supplementen) Hij houdt praktijk in Grootebroek en Utrecht.  Frank geeft ook regelmatig lezingen over ons huidige tekort aan essentiële suikers, wat die eigenlijk doen voor je, hoe je ze kunt aanvullen en daarmee je gezondheid verbetert.

Kees Joosten – Heel bedreven en ervaren in healing en reading, en je daardoor bewust maken van wat je nog niet helemaal weet maar wel ergens voelt.  Hij is ook goed in doormeten van het lichaam, en laten zien hoe je door middel van de uitkomst je gezondheid kan verbeteren. Kees heeft een praktijk in Amsterdam.

Caroline Reineke – Ervaren trainer en coach voor werkende mensen. Traint bedrijven, afdelingen en teams en heeft individuele sessies met directeuren, managers en teams. Heb je problemen die vooral werk gerelateerd zijn, dan kun je met haar eens een coachingsafspraak maken.

Maarten Oversier – Indiaan (niet geboren maar wel getogen)Sjamaan, regressie- en reïncarnatietherapeut met veel ervaring in het begeleiden van sessies over vorige levens die zich afspelen in WO II. Geeft opleidingen in sjamanisme en regressie, numerologie en het medicijnwiel. Houdt prachtige zweethutceremonies op zijn landgoed “De Stille Wille” in Rhoden (Drenthe).