Afspraak

Afspraak

Vul hieronder het formulier in om een afspraak te maken voor een intakegesprek in mijn praktijk of om je op te geven voor een workshop of lezing . Een intakegesprek is een eerste sessie met bijbehorende kosten en duurt twee uur. Daarin ga ik je uitgebreid vragen over je probleem en gaan we ook kijken naar de achtergronden ervan.  Na het intakegesprek volgen meestal meerdere regressietherapie sessies. Ik maak meestal afspraken op werkdagen om 10.00 uur of om 13.00 uur.  Je kunt hieronder al aangeven welke  dag of tijd je voorkeur heeft.

Of eerst kennismaken

Als je nog vragen hebt over regressie- en reïncarnatietherapie of je wilt me eerst zelf gesproken hebben,  dan is het mogelijk een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen van een half uur. Dan kun je vrijblijvend langskomen, kennismaken en direct je vragen stellen.

Vul het formulier in:

Vul dit in voor het maken van een afspraak, kennismaking of om je op te geven voor een workshop of lezing.  Je kunt ook bellen of een appje sturen naar 06 24786168. Ik zal je bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contactformulier