Wie ben ik?

Vertrouwen ontstaat met de tijd…

Over mij zou je kunnen zeggen dat ik open, luisterend, analytisch, nieuwsgierig, zacht en soms als het nodig is een ‘luis in je pels’, ben. In een heel ver verleden was ik jurist en daarna schreef ik een tijdje teksten en artikelen als freelancer voor een paar _MG_0986bladen.

In 2005 begon mijn praktijk aan de keukentafel. Buren, vrienden en kennissen schoven aan als eerste klanten voor coachingstrajecten en healings. Langzaam maar zeker is de praktijk gegroeid met de kennis en ervaring die ik opdeed.

In 2014 heb ik de opleiding aan de SRN (School Reïncarnatie- en Regressietherapie Nederland) afgerond en daarna nog de opleiding transpersoonlijke Regressietherapie aan het Tasso instituut. Vanaf die tijd is regressie- en reïncarnatietherapie mijn focus geworden. Dit omdat de resultaten van de therapie vaak heel goed zijn, en je aan concrete en benoembare problemen kunt werken. En het is een mooi vak. Maar healings en coaching zijn ook nog steeds mogelijk.

Als je voor de eerste keer komt, is het belangrijk dat je op je gemak gaat voelen gedurende het gesprek. De eerste keer bestaat uit een gesprek waarin ik je veel zal vragen, veel zal opschrijven en zo goed mogelijk naar je zal luisteren. Ook naar die dingen die je niet zegt. De onderstroom.

Jou zal snel genoeg duidelijk worden of je mijn manier van doen je aanspreekt. Natuurlijk is voor echt vertrouwen meer nodig. Dat ontstaat vaak met de tijd.