Regressie en Reincarnatietherapie

Heb je interesse hebt voor een Regressie en Reincarnatietherapie traject in Amsterdam? Maak een afspraak. Als je er meer over wilt lezen kan ik je aanraden om te lezen ‘Ontmoeting met reïncarnatietherapie. Dr. Ronald van der Maesen’ (2010)Je kunt dit boek bestellen bij Bol.com. Lees ook de regressietherapie ervaringen onder Nieuws.

Intake

Als je bij mij in therapie komt hebben we allereerst een intakegesprek van ongeveer twee uur.  Daarin krijg je jouw eerste indruk van mij en probeer ik samen met jou je probleem zo helder mogelijk te krijgen. Ook wil ik graag weten wat jouw  doel is van de therapie. Dus waar je wilt zijn aan het eind van de laatste sessie. Als jouw probleem duidelijk is, leggen we dat tegen je biografie aan. Je krijgt dan bijvoorbeeld de vraag of je iets van jouw probleem bij je ouders herkent bijvoorbeeld. Of dat er in je jeugd al een periode geweest is waarin je een vergelijkbare ervaring had. Vaak gebeurt er al wat met je in dit gesprek. Er kunnen emoties boven komen of je kunt nieuwe inzichten krijgen. Dit intakegesprek is daarom vergelijkbaar met een sessie en ook de kosten zijn hetzelfde.

Sessies

De tweede en volgende keren dat je komt hebben we een korter gesprek ter voorbereiding van de eerste Regressie en Reincarnatie therapie sessie.  Als in het gesprek voor mij duidelijk wordt wat we die dag gaan doen gaan we met de sessie zelf beginnen. Daarin begeleid ik je naar een oorsprong van je probleem. Je zit in een stoel of ligt op een bank. In een lichte trance (de concentratie die je hebt als je een boek leest) en door telkens te ervaren wat er is ontdek je steeds gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Daarmee ga je door totdat als vanzelf de kern van waar je probleem ontstond loskomt. Je kunt dan emoties en oude lichaamssensaties ontladen, oude gedachtes en ideëen die niet meer kloppen worden ontdekt en ontkracht en inzichten neem je mee terug naar het hier en nu.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem Contact op of maak meteen een Afspraak in mijn online agenda!