Contact

Als je een vraag hebt aan mij, een afspraak wilt maken of wil dat ik je terugbel, kun je contact opnemen via info@sylviamerens.nl Dit is een beveiligd emailadres. Dat betekent dat jouw privégegevens extra beveiligd zijn via encriptie.

Mijn praktijkadres

De praktijk is met de auto bereikbaar. Vanaf de Ring via de s106 richting Amsterdam-West, en binnen Amsterdam vanaf de Amstelveenseweg, via de Overtoom en dan het derde straatje aan je rechterhand. De Vondelkerkstraat is doodlopend, als je er parkeert moet je achteruit de straat uit. Indien je dat niet wilt, parkeer dan aan de overkant, op het Cremerplein bijvoorbeeld. Let op: het is betaald parkeren (€ 6,00 per uur). Maar als je je parkeer app even aan zet en je kenteken voor me meeneemt, kan ik jouw parkeeractie zetten op mijn goedkopere tarief van € 2,10 per uur. Jouw app kan dan uit en je betaalt mij terug via een betaalverzoekje.

Met het openbaar vervoer is de praktijk goed te bereiken met de trein naar Station Lelylaan en tram 1 of 17 naar de Overtoom, halte Rhijnvis Feithstraat. Vanaf het centrum ook tram 1 richting Osdorp/de Aker en uitstappen bij halte Rhijnvis Feithstraat. Of tram 17 vanaf Weesperplein/Oost naar halte Rhijnvis Feithstraat.