Op zondag 15 maart sta ik op de Lotusbeurs!

Lotusafbeelding beurs 2015

Aanstaande zondag is alweer de 31ste editie van de Lotusbeurs (www.lotusbeurs.nl) in de Expohal in Houten. Vorig jaar waren er bijna 4500 bezoekers, wat deze Body, Mind, Soul Beurs tot één van de grootste alternatieve beurzen in Nederland maakt! Ik sta er ook al een paar jaar met een standje waar je kunt kennismaken, informatie kunt krijgen over wat ik doe in de praktijk en een kort adviesgesprek kunt krijgen van 20 minuten om een eerste indruk op te doen.

Uiteraard is er nog heel veel meer te ervaren, te zien en te doen zondag. Van biodanza tot klankschaal tot yoga tot mooie stenen kopen en allerlei lezingen en demonstraties. Ook bekenden in het veld zoals Kiesha Crowther (Little Grandmother), Paul Smit en Patricia Walstijn houden lezingen. Ook staat er in de Opleidingenhal een stand van Avatar, voor bewustzijnstrainingen die ik ook geef in “Leven vanuit Vrije Wil”. Zie ook www.sylviacoacht.nl en www.avatar.nl voor meer informatie. De eerstvolgende cursus start op zaterdag 21 maart.

Ook ik geef een lezing in de Elzenzaal om 14.00 uur getiteld “Voeding voor de Ziel”. Hierin zal ik uitleggen hoe Regressie- en Reïncarnatietherapie aansluit op de trend van gezonde voeding en onze ingebakken wens tot zuivering.

Wil je komen? je kunt korting krijgen als je online kaarten bestelt met kortingscode 15LOT1177 (voor zaterdag 23.00 uur). Je betaalt dan 7 euro minder dan de kassaprijs van € 15,00. Je kunt ‘m invullen nadat je ‘bestellen’ hebt aangeklikt!

Ik hoop je zondag te zien, kom langs bij mijn stand, 102, en naar de lezing en heel veel plezier met alles wat er te beleven is die dag!!