Cursus Intuïtie en Reading

Cursus Intuïtie en Reading

Je intuïtie en readingsvaardigheden kun je aanscherpen. Via speelse en creatieve oefeningen leer je je zintuigen meer te openen en dieper te gaan voelen. Je verbind je dieper met jezelf, jouw bron waar alles ontstaat. Daardoor kun je je leren openen voor het wijze intuïtieve deel in jou.

Wat ga je leren?

In 6 avonden van 3 uur, leer je:
  • Hoe je kunt aarden, je eigen aura kan schoonmaken en energie kan afvoeren en opladen en kan loslaten wat er niet hoort.
  • Je zintuigen kunt aanscherpen, hoe je kunt waarnemen wat er bij jezelf van binnen gebeurt en bij een ander, en hoe het één zich verhoudt tot het ander.
  • Hoe wat je denkt, je intuïtie in de weg kan staan, en hoe je daar voorbij kunt komen.
  • Hoe je creativiteit kunt inzetten voor meer verbinding met bron en intuïtie.
  • Hoe je je kunt afstemmen op een doel dat je echt wilt bereiken, en daar ritueeltjes voor kunt gebruiken.
  • Hoe je kunt leren ‘lezen’, voelen van objecten, elkaar, gebeurtenissen.
  • Het bovenstaande is ongeveer wat we in zes keer gaan doen. Ik behoud me de ruimte voor hier van af te mogen wijken, en af te mogen gaan op mijn eigen intuïtie!

Opgeven:

Lijkt dit je wat? Je kunt je nu opgeven door te mailen naar info@sylviamerens.nl. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers in volgorde van binnenkomst.

Kosten

De kosten zijn € 299,00 voor 6 lessen. Je bent definitief ingeschreven als je het juiste bedrag hebt overgemaakt naar Sylvia Merens | Praktijk, rekeningnummer NL24 INGB 0007910423. Annuleren zonder kosten kan tot twee weken voor aanvang van de cursus. Daarna betaal je de cursus tenzij ik je plaats heb kunnen invullen.
Challenge
Wie zich definitief heeft ingeschreven mag meedoen aan een Intuïtieve challenge. Wat dat is laat ik je dan weten……………………………..
Plaats
De avonden vinden plaats in mijn praktijkruimte aan de Vondelkerkstraat 24-I. De startdatum wordt nader bekend gemaakt bij voldoende aanmeldingen.  In overleg worden de volgende lesdata afgesproken. De lessen starten om 19.30 uur – 22.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur. Voor thee, en wat fruit en nootjes wordt gezorgd.
Eigen groepje?
Als je met 6 mensen bent kun je je met dat eigen groepje opgeven voor de cursus. De startdatum wordt bepaald en verdere lesdata worden dan in overleg afgesproken.